Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2018 10:35 - Какво се случва в Кемниц?
Автор: lubomir33 Категория: Политика   
Прочетен: 2787 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Германския град Кемниц, намиращ се в източната част на днешната Федерална Република Германия, придоби изведнъж голяма популярност. Последните няколко дни името на града може да се чуе или прочете във всички казионни медии в България. Ако сте се информирали от тях, за случващото се в Кемниц, вероятно си мислите, че в града е обявено едва ли не военно положение и е животоопасно да се излиза на улицата там. Поне в такъв тон са статиите и репортажите на българските журналисти, които отразяваха събитията. Но какво всъщност предизвика събитията в Кемниц?

През нощта на събота срещу неделя, при нападение, е наръган с нож смъртоносно германец, баща на едно дете, а други двама са тежко ранени. Извършителите вече са арестувани от полицията. 23-годишен сириец и 22-годишен иракчанин. Двамата са така наречени бежанци, влезли с милиони други в Германия през последните 3 години, щедро посрещнати от фрау Меркел. И двамата са кандидати за убежище, защото са „били преследвани в родните си държави“. Полицията няма още обяснение как се е стигнало до атаката, но съобщава, че няма данни бежанците да са действали при самозащита. Междувременно се твърди, че германците са нападнати, защото са искали да защитят тяхна сънародничка, която е била подложена на сексуален тормоз от имигрантите.

До тук нищо необичайно. Ежедневно в Германия германци са жертва на обири, нападения, изнасилвания и убийства от страна на цивилните окупатори, пристигнали в страната през последните няколко години (а някои живеят там вече от две или три поколения). За повечето случаи въобще не се съобщава в медиите, а когато се съобщава почти винаги е между другото или се прикрива произхода на нападателите.

Защо тогава е всичкия този шум около Кемниц?

Необичайното в Кемниц, не е нападението на местен жител, което е ежедневие в днешна Германия, а реакцията, която това нападение предизвика сред германците в града. А и извън него. Явно  с това убийство чашата е преляла. Чаша, която дълго време се беше пълнила. И така още в деня на убийството, над 1000 предимно млади германци, излязоха по улиците на града, за да покажат, че им е писнало техни сънародници да стават пушечно месо за подивелите орди от Азия и Африка, настанили се в тяхната Родина заради самоубийствената политика на германските държавници. И те превърнаха гнева си в протест. Гняв, който всеки нормален германец, който още не е загубил инстинкта си за самосъхранение, събира от много време. Затова и на втория ден на протеста срещу насилието срещу германци имаше над 6000 човека. Макар и да се проведе в работен ден. Да, голяма част от протестиращите бяха националисти, но има и много жители на Кемниц, които не са организирани в никакви партии или организации. Те просто не са слепи за това, което се случва и осъзнават, че ако това продължава, те могат да са следващите жертви на този терор.

Именно обаче този неконтролиран народен гняв, който се изля по улиците на Кемниц, изплаши безродните германски политици. И тук в никакъв случай, когато говорим за гняв, не става въпрос за насилие. С изключение на няколко дребни инцидента, при протестите до момента са преминали изключително мирно. Напротив, демонстрантите бяха нападнати няколко пъти в понеделник от леви екстремисти, които се противопоставиха на тяхното шествие. Просто управляващите в Германия не очакваха, че все още така голяма група от хора имат „наглостта“ да се съпротивлява срещу техните намерения да превърнат страната в мултикултурно блато по средата на Европа. Явно се бяха успокоили, че обикновения германец ще възприема безропотно геноцида в собствената му държава.

Определено либералния елит в Германия не беше подготвен за това развитие на нещата. Но бързо се опита да тушира народното недоволство. За тази цел беше използван целия арсенал на казионните медиите. Те започнаха масирано да бълват „огън и жупел“ срещу свободомислещите германци. С изпитаната болшевишка тактика, прехвърлиха проблема от болната на здравата глава. Изведнъж се оказа, че проблема не е убийството, извършено от имигрантите, а германците, които не искат да приемат това за нормалност.

Ехото на тази целенасочена медийна кампания достигна и до България. А това, което достигна до ушите и очите на българите за Кемниц, е още по-изкривена и клеветническа информация, дори и от тази в германските медии. Непредубедения зрител или читател сигурно е останал с впечатлението, че по улиците на Кемниц вилнеят тълпи кръвожадни нацисти, които помитат всичко по пътя си. А за причината за протест се споменава с половин уста. Сякаш публично изразения гняв на германците е напълно непредизвикан и необясним.

Един от най-добрите примери за манипулативното отразяване на събитията в Кемниц е репортажа на, финансираната от нашите  данъци, БНТ. Още в неговото начало се създава впечатлението за апокалиптична ситуация в германския град, която е предизвикана от „десни екстремисти“ и техни противници, услужливо наречени хора от „левия спектър“ (явно те не могат да бъдат екстремисти). Чак в средата на репортажа става въпрос за истинската причина за вълненията. И забележете как е представена тя. Думата е дадена на 15-годишно момче, с баща българин и майка германка, който на развален български, криво-ляво ни обяснява какво се е случило. Така, разбира се, че никой да разбере каква е реалната е станало.

А няколкото статии, публикувани от българската редакция Дойче веле (Deutsche Welle) на тази тема, нямат нужда от коментар. На тях би завидял и изтънчен болшевишки пропагандатори като Иля Еренбург.

Кемниц е симптом на общата европейска болест

Това, което се случва в Кемниц, не трябва да ни учудва. То може да изненада само привърженици на утопичната идея за мултикултурното общество. Реалността във всички европейски държави обаче все по-често ще удря шамар на такива фантасти. И все по-често европейци ще се събуждат по подобен начин от либералния кошмар, в който са приспани от управляващите на континента през последните повече от 70 години. Въпроса е дали обаче това ще останат отделни случаи, без съществени последици или от тях ще може да формира и израсне едно европейско съпротивително движение, което да успее да спаси народите на континента от физическо и духовно унищожение.

От www.bgns.net




Гласувай:
3



1. krumbelosvet - Драги lubomir33,
27.09.2018 09:37
Имам 5 (пет) инцидента с "мигранти" у нас, три от тях с малолетни. При всичките, те проявиха ОМРАЗА и ПРЕЗРЕНИЕ свен агресия. Струва ми си, СМЪРТНА омраза.
А за вас основният враг си остават... болшевиките. Сигурно и омразните им "слуги" у нас. И вие сте жертва на политиката "разделяй и владей" на ония, които докараха мигрантите в Европа. А някои други "десни" стигат дотам, да припишат мигрантите на Русия. Вие приписвате на "левите" защита на убийците. Колко и какви са тия "леви"? То, наистина, нашето недоразумение Станишко стана шеф на ПЕС, парашутист в Европа, какъвто беше и у нас, и издигнат незнайно защо и от кого. Но като се зае да налага джендърството, стана ясно от кого.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lubomir33
Категория: Политика
Прочетен: 1377970
Постинги: 413
Коментари: 710
Гласове: 1949
Архив